Over ons

Vezzi.nl is een Nederlandse organisatie in mode en design accessoires en verkoopt hoogwaardige mondkapjes met een hogere filtratie efficiëntie.

De mondkapjes zijn wasbaar op een temperatuur van minimaal 60˚C en daardoor herbruikbaar. Zelfs na vele malen wassen blijft de stof zijn functionele eigenschappen behouden. De mondkapjes hebben een filtratie efficiëntie (PFE, Particles Filtratie Efficiëntie) van minimaal 95% tegen partikels die door de lucht worden verspreid. 

Het dragen van een mondkapje betekend niet dat je niet besmet kan raken, echter kán het gedeeltelijk beschermen tegen virussen, zoals corona. Wel dient men zich te houden aan de hygiënevoorschriften vanuit het RIVM. Zo moet men het mondkapje op de juiste manier op en af doen, deze regelmatig vervangen voor een nieuwe/gewassen exemplaar en dient men zich te houden aan onderstaande richtlijnen:

  • toepassen handhygiëne;
  • geen handen geven
  • hoesten en niezen in de elleboog;
  • papieren zakdoekjes gebruiken;
  • social distancing van > 1,5 meter.

 

Wij van VEZZI geloven dat het dragen van een mondkapje steeds meer een “way of life” zal worden en niet meer weg te denken is in het openbaar vervoer, tijdens (sport)evenementen en op andere plekken waar veel mensen dicht bij elkaar zijn. Met de Vezzi mondkapjes kan dit op een verantwoorde, comfortabele & modieuze manier!